Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Inbraak voor bedrijven:

 

Het inbraakalarm 
Zowel het bedrade als het draadloze programma biedt u een reeks zeer moderne, uiterst betrouwbare, gemakkelijk te bedienen modulaire inbraakalarm systemen. Het moderne LCD bedieningspaneel garandeert een snelle, eenvoudige bediening van het systeem. Door middel van duidelijke Nederlandse tekst op het paneel wordt de gebruiker geholpen bij de juiste bediening ervan. Het systeem wordt na inspectie van uw bedrijfslocatie op maat voor u ontworpen. Het ontwerp wordt geheel afgestemd op uw persoonlijke wensen en het vereiste beveiligingsniveau. 

Door de speciale opbouw van de systeem kan deze eenvoudig worden uitgebreid. Op de verschillende typen inbraakalarm systemen is een breed scala aan detectiemiddelen te aan detectiemiddelen te koppelen zoals:

  • Magneetcontacten
  • Passief infrarooddetecoren
  • Actieve banen
  • Glasbreukmelders
  • Brandmelders
  • Nood (overval) knoppen

 

Een greep uit de functionaliteiten
De inbraakalarm systemen zijn oplopend in verschillende blokken te verdelen, zodat bijvoorbeeld kantoorgedeeltes of verschillende bedrijven zeer eenvoudig en afzonderlijk kunnen worden in- en uitgeschakeld. Het systeem is ook te koppelen aan (persoonlijke) pasjes en te 
bedienen met afstandsbedieningen of de mobiele app. In geval van een Alarm of Brandmelding zorgt de modemmodule voor een feilloze doormelding naar onze alarmcentrale die 24/7 toezicht houdt op uw locatie. Na oplevering wordt het systeem geheel naar de wensen van de gebruikers geconfigureerd. Het inbraakalarm beschikt hiervoor nog over eindeloos meer functionaliteiten om de veiligheid en het comfort te verhogen

 

 

Subsidie en verzekeringseisen
Door onze Borg certificering bent u gegarandeerd van een betrouwbaar systeem dat voldoet aan de hoogste eisen. Na de oplevering van het systeem ontvangt u een erkend certificaat voor de verzekering. De overheid biedt kleine bedrijven een subsidie aan tot     € 1000,- voor het beveiliging van hun onderneming. Wij bekijken graag of u hiervoor in aanmerking komt.